JAUNUMS!
Pievienojies!
Open MenuProduktu katalogs0Open CartOpen Search
search
Iestatījumi
Vietne (valsts)
Piegādes valsts
valoda
0
Jūsu pirkumu grozs ir tukšsPievienojiet grozam produktus vai
dodieties uz sākumlapu
Bezmaksas piegāde
interneta veikala pasūtījumiem uz pakomātiem no 49€
Mans Stokker
Kļūt par klientu
searchMeklēt

Stokker privātuma/ Sīkdatņu politika

25.05 2018 16:29

Šajā dokumentā (turpmāk – “Privātuma politika”) Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Stokker" (turpmāk – “Stokker” vai “mēs”)  skaidrojam, kā mēs apstrādājam savu klientu (turpmāk -  Jūs) personas datus, kad Jūs izmantojat mūsu vietni https://www.stokker.lv/  (turpmāk – “Vietne”) un iegādājaties mūsu piedāvātās preces un pakalpojumus, kā arī sazinieties ar mums. 

Rūpīgi un nesteidzīgi iepazīstieties ar šo Privātuma politiku, un jautājumu gadījumā sazinieties ar mums. Privātuma politika ir pastāvīgi mainīgs dokuments, tāpēc mēs to pilnveidojam, grozām un atjauninām. Jūs tiksiet informēts par jebkādām būtiskām izmaiņām, tomēr aicinām ik pa laikam pārskatīt šo Privātuma politiku. 

1. KĀDS IR JŪSU  PERSONU DATU APSTRĀDES TIESISKAIS PAMATS?

Mēs apstrādājam šajā Privātuma politikā norādītos personas datus, balstoties uz šādiem tiesiskiem pamatiem:

  • Pirkuma līguma noslēgšanai, izpildei, grozīšanai un administrēšanai (VDAR 6. panta 1. punkta b) apakšpunkts);
  • Juridisko pienākumu un mums piemērojamo tiesību aktu prasību izpildei (VDAR 6. panta 1. punkta c) apakšpunkts);
  • Mūsu un trešo pušu leģitīmo interešu īstenošanai (VDAR 6. panta 1. punkta f) apakšpunkts);
  • Rīcība saskaņā ar Jūsu piekrišanu (VDAR 6. panta 1. punkta a) apakšpunkts).

Piemērojamo tiesību aktu noteiktajā ietvarā un apjomā uz vienu un to pašu personas datu apstrādi var attiekties viens vai vairāki no iepriekš minētajiem tiesiskajiem pamatiem.

2. KĀDUS PERSONAS DATUS MĒS APKOPOJAM UN KĀDIEM MĒRĶIEM MĒS TOS IZMANTOJAM?

2.1. Pirkuma līguma ar klientu noslēgšana un izpilde

Kad Jūs izmantojat mūsu Vietni, lai iegādātos mūsu piedāvātās preces, mēs iegūstam un apstrādājam par Jums personas datus, kas ir nepieciešami, lai noslēgtu ar Jums pirkuma līgumu, kā arī izpildītu noslēgto pirkuma līgumu.

Pirkuma līguma ar klientu noslēgšana un izpilde

Datu kategorijas

Mēs apstrādājam šādus Jūsu personas datus saistībā ar pirkuma līguma noslēgšanu un izpildi:

  • Kontaktinformācija (vārds, uzvārds, e-pasta adrese un/vai tālruņa numurs);
  • Klienta statuss (privātpersona vai uzņēmums);
  • Informācija par veikto preču pasūtījumu (preces veids, daudzums, pirkuma summa, pasūtījuma laiks);
  • Apmaksas informācija (maksājuma veids, maksājuma summa, datums un laiks, maksājuma dati);
  • Piegādes informācija (piegādes veids (kurjers, pakomāts vai saņemšana veikalā), atkarībā no piegādes veida - adrese vai pakomāta adrese, piegādes statuss);
  • Komunikācijas dati (informācija par komunikāciju un saziņu ar Jums par jautājumiem, kas saistīti ar pasūtījumu un tā izpildi);
  • Cita atbilstoša papildus informācija, ko Jūs, veicot pasūtījumu, esiet mums snieguši.

Datu apstrādes tiesiskais pamats

Pirkuma līguma noslēgšana, izpilde, grozīšana un administrēšana (VDAR 6. panta 1. punkta b) apakšpunkts).

Juridiskie pienākumi un tiesību aktu prasības (VDAR 6. panta 1. punkta c) apakšpunkts) šādās jomās (ciktāl attiecināms):

  • grāmatvedība, nodokļi;
  • patērētāju tiesību aizsardzība.

Datu apstrādes ilgums

Pirkuma līguma darbības laikā un ne ilgāk kā 5 gadus pēc tā termiņa beigām.

Datus, kas vienlaikus nepieciešami grāmatvedības nolūkiem, mēs glabāsim saskaņā ar Privātuma politikas 2.9. punktā norādīto termiņu.

Privātuma politikas 5. nodaļā ir norādīti gadījumi un nosacījumi, kad šos personas datus var uzglabāt vai citādi apstrādāt ilgāku laiku.

2.2.  Pakalpojumu līguma ar klientu noslēgšana un izpilde

Kad Jūs izmantojat mūsu Vietni, lai saņemtu mūsu sniegtos lauksaimniecības, celtniecības un komunālās tehnikas servisa, instrumentu servisa un rūpniecisko iekārtu servisa pakalpojumus, mēs iegūstam un apstrādājam par Jums personas datus, kas ir nepieciešami, lai noslēgtu ar Jums attiecīgo pakalpojumu sniegšanas līgumu, kā arī izpildītu noslēgto pakalpojumu līgumu.

Pakalpojumu līguma ar klientu noslēgšana un izpilde

Datu kategorijas

Mēs apstrādājam šādus Jūsu personas datus saistībā ar pakalpojumu līguma noslēgšanu un izpildi:

  • Kontaktinformācija (vārds, uzvārds, e-pasta adrese un/vai tālruņa numurs);
  • Klienta statuss (privātpersona vai uzņēmums);
  • Informācija par pieteiktajiem pakalpojumiem (servisa veids, informācija par iekārtu, kurai nepieciešams serviss, iekārtas servisa intervālu dati, servisa sniegšanas adrese, summa, pasūtījuma laiks, izpildes laiks, statuss);
  • Apmaksas informācija (maksājuma veids, maksājuma summa, datums un laiks, maksājuma dati);
  • Komunikācijas dati (informācija par komunikāciju un saziņu ar Jums par jautājumiem, kas saistīti ar pakalpojumu izpildi, Jūsu atsauksmes un vērtējumi, citas komunikācijas saturs);
  • Cita atbilstoša papildus informācija, ko Jūs, veicot pasūtījumu, esiet mums snieguši.

Datu apstrādes tiesiskais pamats

Pakalpojumu līguma noslēgšana, izpilde, grozīšana un administrēšana (VDAR 6. panta 1. punkta b) apakšpunkts).

Juridiskie pienākumi un tiesību aktu prasības (VDAR 6. panta 1. punkta c) apakšpunkts) šādās jomās (ciktāl attiecināms):

  • grāmatvedība, nodokļi;
  • patērētāju tiesību aizsardzība.

Datu apstrādes ilgums

Pakalpojumu līguma darbības laikā un ne ilgāk kā 5 gadus pēc tā termiņa beigām.

Datus, kas vienlaikus nepieciešami grāmatvedības nolūkiem, mēs glabāsim saskaņā ar Privātuma politikas 2.9. punktā norādīto termiņu.

Privātuma politikas 5. nodaļā ir norādīti gadījumi un nosacījumi, kad šos personas datus var uzglabāt vai citādi apstrādāt ilgāku laiku.

2.3. StokkerPRO pastāvīgo klientu programmas nodrošināšana un administrēšana

Kad Jūs izvēlaties kļūt par Stokker PRO pastāvīgo klientu, mēs iegūstam un apstrādājam par Jums personas datus, kas ir nepieciešami, lai piešķirtu jums Stokker PRO programmas priekšrocības, kā arī lai administrētu Stokker PRO programmu.

StokkerPRO pastāvīgo klientu programmas nodrošināšana un administrēšana

Datu kategorijas

Mēs apstrādājam šādus Jūsu personas datus saistībā ar StokkerPRO programmu:

  • Kontaktinformācija (vārds, uzvārds, e-pasta adrese un tālruņa numurs);
  • Klienta statuss (privātpersona vai uzņēmums);
  • Informācija par pirkumu vēsturi (preces veids, daudzums, pirkuma summa, pasūtījuma laiks, apmaksas veids);
  • Informācija par StokkerPRO priekšrocībām (bonusa punkti, atlaižu līmenis, personalizētās priekšrocības);
  • Komunikācijas dati (informācija par komunikāciju un saziņu ar Jums par jautājumiem, kas saistīti ar StokkerPRO, Jūsu atsauksmes un vērtējumi, citas komunikācijas saturs);
  • Cita atbilstoša papildus informācija, ko Jūs esiet mums snieguši.

Datu apstrādes tiesiskais pamats

StokkerPRO pastāvīgo klientu programmas līguma izpilde, grozīšana un administrēšana (VDAR 6. panta 1. punkta b) apakšpunkts).

Juridiskie pienākumi un tiesību aktu prasības (VDAR 6. panta 1. punkta c) apakšpunkts) šādās jomās (ciktāl attiecināms):

  • grāmatvedība, nodokļi;
  • patērētāju tiesību aizsardzība.

Stokker leģitīmā interese izveidot un administrēt StokkerPRO pastāvīgo klientu programmu.

Datu apstrādes ilgums

StokkerPRO pastāvīgo klientu programmas darbības laikā un ne ilgāk kā 5 gadus pēc tās termiņa beigām.

Datus, kas vienlaikus nepieciešami grāmatvedības nolūkiem, mēs glabāsim saskaņā ar Privātuma politikas 2.9. punktā norādīto termiņu.

Privātuma politikas 5. nodaļā ir norādīti gadījumi un nosacījumi, kad šos personas datus var uzglabāt vai citādi apstrādāt ilgāku laiku.

2.4. Stokker Finance

Lai nodrošinātu Jums iespēju norēķināties par servisa pakalpojumiem, rezerves daļām, iekārtām, instrumentiem un tehniku, izmantojot Stokker Finance nomaksas pakalpojumu, mēs iegūstam un apstrādājam par Jums personas datus, kas ir nepieciešami, lai izvērtētu Jūsu pieteikumu Stokker Finance nomaksas pakalpojuma saņemšanai, noslēgtu ar Jums preču un pakalpojumu nomaksas līgumu un administrētu Stokker Finance programmu un tās ietvaros noslēgtos līgumus.

Saistību neizpildes vai juridiska strīda vai ir šāda strīda iespējamības gadījumā Jūsu personas dati tiks apstrādāti atbilstoši  2.8. punktam.

Stokker Finance

Datu kategorijas

Mēs apstrādājam šādus Jūsu personas datus saistībā ar StokkerFinance programmu:

  • Kontaktinformācija (vārds, uzvārds, e-pasta adrese un tālruņa numurs);
  • Klienta statuss (privātpersona vai uzņēmums);
  • Informācija par klienta iepriekšēju saistību izpildi pret Stokker;
  • Stokker Finance nomaksas pieteikumā sniegtā informācija (nomaksas summa, pirmās iemaksas apmērs, informācija par preci, pieteikuma datums un laiks, personas kods, uzņēmuma nosaukums, Stokker veikals);
  • Stokker Finance nomaksas līgumā ietvertā informācija (nomaksas summa, pirmās iemaksas apmērs, ikmēneša maksājumi, termiņš, cita no līguma izrietošā informācija);
  • Komunikācijas dati (informācija par komunikāciju un saziņu ar Jums par jautājumiem, kas saistīti ar StokkerFinance, Jūsu atsauksmes un vērtējumi, citas komunikācijas saturs);
  • Cita atbilstoša papildus informācija, ko Jūs esiet mums snieguši.

Datu apstrādes tiesiskais pamats

Stokker Finance preču un pakalpojumu nomaksas līguma izpilde, grozīšana un administrēšana (VDAR 6. panta 1. punkta b) apakšpunkts).

Juridiskie pienākumi un tiesību aktu prasības (VDAR 6. panta 1. punkta c) apakšpunkts) šādās jomās (ciktāl attiecināms):

  • grāmatvedība, nodokļi;
  • patērētāju tiesību aizsardzība.

Stokker leģitīmā interese izveidot un administrēt Stokker Finance preču un pakalpojumu nomaksas programmu.

Datu apstrādes ilgums

Stokker Finance preču un pakalpojumu nomaksas līguma darbības laikā un ne ilgāk kā 5 gadus pēc tās termiņa beigām.

Datus, kas vienlaikus nepieciešami grāmatvedības nolūkiem, mēs glabāsim saskaņā ar Privātuma politikas 2.9. punktā norādīto termiņu.

Privātuma politikas 5. nodaļā ir norādīti gadījumi un nosacījumi, kad šos personas datus var uzglabāt vai citādi apstrādāt ilgāku laiku.

2.5. Tiešais mārketings, mārketings 

Jūs varat pierakstīties jaunumu izsūtnes e-pastiem, informācijas saņemšanai mūsu jaunumiem, akcijām, kā arī īpaši Jums atbilstoši Jūsu pirkumu vēsturei pielāgotus piedāvājumus. Ja jūs vairs nevēlaties saņemt mūsu jaunumu izsūtnes, jūs jebkurā brīdī varat atsaukt savu piekrišanu, izmantojot atrakstīšanās opciju mūsu sūtītajā e-pastā.

Paziņojumi, piedāvājumi un informācija, kas nosūtīta pa e-pastu

Datu kategorijas

Mēs apstrādājam šādus Jūsu personas datus saistībā ar paziņojumu un piedāvājumu nosūtīšanu:

  • Kontaktinformācija (vārds, uzvārds, e-pasta adrese un/vai tālruņa numurs);
  • Klienta statuss (privātpersona vai uzņēmums);
  • Informācija par veikto pasūtījumu vēsturi (preces veids, daudzums, pirkuma summa, pasūtījuma laiks);
  • Piekrišanas un saziņas izvēles (Jūsu piekrišana saņemt mārketinga un/vai citus ziņojumus, informācija par ziņojumu abonēšanu un/vai atteikšanos no tiem).

Datu apstrādes tiesiskais pamats

Mūsu leģitīmās intereses (VDAR 6. panta 1. punkta f) apakšpunkts:

  • nosūtīt Jums vispārīgus un personalizētus piedāvājumus un informāciju.

Jūsu piekrišana (VDAR 6. panta 1. punkta a) apakšpunkts) saņemt mūsu piedāvājumus un informāciju. 

Datu apstrādes ilgums

Mēs uzglabāsim Jūsu piekrišanas apliecinājumu tās derīguma laikā un 5 gadus pēc tās derīguma termiņa beigām. 

Privātuma politikas 5. nodaļā ir norādīti gadījumi un apstākļi, kad šos personas datus var uzglabāt vai citādi apstrādāt ilgāku laiku.

2.6. Statistika, analītika, klientu uzvedības izpēte, vietnes uzlabošana

Lai uzraudzītu, novērtētu, analizētu, uzlabotu un veicinātu mūsu pakalpojumu sniegšanas kvalitāti, piedāvātu jaunas kvalitātes preces un pakalpojumus, uzlabotu lietotāju pieredzi, kā arī uzlabotu mūsu Vietni, mēs analizējam dažādus statistiskos datus.

Statistika, analītika, klientu uzvedības izpēte, vietnes uzlabošana

Datu kategorijas

  • Pārlūkošanas dati (pārlūkotās lapas, apskatītās preces, apskates datums un laiks, pārlūkošanas ilgums, pirkumu grozā un/vai vēlmju sarakstā ievietotās preces, ievietošanas datums un laiks, reklāmas baneru klikšķi, citi klikšķi un interesēšanās par saturu, informācija par to, no kurienes lietotāji nonāk Vietnē);
  • Tehniskie dati: IP adrese, sesijas ID, izmantotais pārlūks, ierīces tips, rezolūcija.

Datu apstrādes tiesiskais pamats

Mūsu leģitīmās intereses analizēt datus, instalēt un izmantot datu analīzes un apstrādes moduļus un metodes, lai radītu un palielinātu mūsu preču un pakalpojumu vērtību gan Jums kā klientam, gan mūsu biznesam (VDAR 6. panta 1. punkta  f) apakšpunkts).

Datu apstrādes ilgums

Skatiet mūsu Sīkdatņu politiku. 

Privātuma politikas 5. nodaļā ir norādīti gadījumi un apstākļi, kad šos personas datus var uzglabāt vai citādi apstrādāt ilgāku laiku.

2.7. Klientu apkalpošana - jautājumi, pieprasījumi, sūdzības

Kad vēršaties pie mums pēc palīdzības, uzdodat mums jautājumus, iesniedzat iesniegumus, atsauksmes, sūdzības u.tml., Jūs parasti sniedzat mums savus personas datus.

Jūsu datus mēs izmantojam, lai varētu pienācīgi un objektīvi izskatīt Jūsu iesniegumu vai citu pieprasījumu, sniegt Jums nepieciešamo informāciju, atbildēt uz Jūsu jautājumiem, atrisināt Jūsu pieprasījumus vai prasības.

Jūsu iesniegumu, pieprasījumu un jautājumu datus mēs varam izmantot arī tam, lai aizsargātu savas tiesības un leģitīmās intereses, ja Jūsu iesnieguma, pieprasījuma vai cita jautājuma dēļ tiek ierosināts juridisks strīds vai ir šāda strīda iespējamība (lūgums skatīt 2.8. punktu).

Klientu apkalpošana - jautājumi, pieprasījumi, sūdzības

Datu kategorijas

  • Kontaktinformācija (vārds, uzvārds, e-pasta adrese un/vai tālruņa numurs;
  • Klienta statuss (privātpersona vai uzņēmums);
  • Klienta rakstveidā vai mutiski sniegtā informācija (sūdzība, pieprasījums, atteikuma veidlapa, pieprasījuma teksts, sūdzības vai cita iesnieguma apstākļu apraksts, sūdzību, pieprasījumu pamatojošie dokumenti, cita mums sniegtā informācija).

Datu apstrādes tiesiskais pamats

Pirkuma līguma noslēgšana, izpilde, grozīšana un administrēšana (VDAR 6. panta 1. punkta b) apakšpunkts).

Mūsu un trešo personu leģitīmās intereses saņemt Jūsu atsauksmes un atrisināt radušos jautājumus vai problēmsituāciju. (VDAR 6. panta 1. punkta f) apakšpunkts.

Datu apstrādes ilgums

Sūdzības, pretenzijas, rakstveida pieprasījumi (tostarp atteikuma veidlapas), kas saistīti ar pirkuma līguma izpildi un/vai kas var būt saistīti ar strīdiem, tiek uzglabāti visā  pirkuma līguma darbības laikā, bet ne ilgāk kā 5 gadus pēc tā termiņa beigām, ja vien nav attiecināms garāks datu uzglabāšanas periods.

Privātuma politikas 5. nodaļā ir norādīti gadījumi un apstākļi, kad šos personas datus var uzglabāt vai citādi apstrādāt ilgāku laiku.

2.8. Krāpšanas novēršana, likuma prasību izpilde, parādu un zaudējumu administrēšana

Mēs apstrādājam Jūsu personas datus, lai pildītu juridiskos pienākumus un ievērotu leģitīmās intereses (ieskaitot krāpšanas novēršanu), aizsargātu mūsu un mūsu sadarbības partneru īpašumu un intereses, vāktu pārkāpumu pierādījumus un novērstu mūsu, mūsu klientu un citu personu interešu, Vietnes, ļaunprātīgu izmantošanu, kā arī lai administrētu, pārvaldītu un atgūtu parādus un zaudējumus, kas nodarīti mums un mūsu īpašumam. 

Krāpšanas novēršana, likumu prasību izpilde, parādu un zaudējumu administrēšana

Datu kategorijas

  • Informācija par Jūsu saistībām pret mums (ieskaitot parāda summu, datumu, vēsturi, informācija par pirkuma/pakalpojumu līguma izpildi,  un cita saistītā informācija);
  • Informācija par izziņām, pieprasījumiem, informāciju utt., ko sniedz iestādes (piemēram, policija, tiesu izpildītāji).

Datu apstrādes tiesiskais pamats

Mūsu leģitīmās intereses (VDAR 6. panta 1. punkta f) apakšpunkts), lai:

  • nodrošinātu mūsu, mūsu sadarbības partneru un citu personu īpašuma un mantisko interešu aizsardzību;
  • nodrošinātu maksas iekasēšanu par pārdotajām precēm, parādu administrēšanu, zaudējumu pārvaldību;
  • novērstu krāpšanu un citas ļaunprātīgas darbības;
  • administrētu, pārvaldītu un piedzītu no Jums parādus un zaudējumus, kas nodarīti mums un mūsu īpašumam;
  • nodrošinātu mūsu tiesību un leģitīmo interešu ievērošanu.

Pirkuma līguma noslēgšana, izpilde, grozīšana un administrēšana (VDAR 6. panta 1. punkta b) apakšpunkts).

Datu apstrādes ilgums

Vispārīgi dati tiek glabāti pirkuma līguma darbības laikā un ne ilgāk kā 5 gadus pēc tā termiņa beigām. Tomēr noteiktās situācijās dati var tikt glabāti ilgāk, līdz konkrētā apstrādes mērķa sasniegšanai, atkarībā no konkrētās faktiskās situācijas.

Privātuma politikas 5. nodaļā ir norādīti gadījumi un apstākļi, kad šos personas datus var uzglabāt vai citādi apstrādāt ilgāku laiku.

2.9. Nodokļu, grāmatvedības, citu likumā noteikto saistību izpilde 

Lai spētu nodrošināt nodokļu, grāmatvedības un citu likumā noteikto pienākumu pareizu izpildi (t.i., pareizu grāmatvedības dokumentu izsniegšanu valsts iestādēm utt.), mēs apstrādājam šādus Jūsu  personas datus: 

Nodokļu, grāmatvedības, citu likumā noteikto saistību izpilde

Datu kategorijas

Vārds, uzvārds, personas kods, PVN maksātāja numurs (ja persona ir reģistrēta kā PVN maksātājs), dati par pirkumu (prece, cena/samaksātā summa), izsniegtie grāmatvedības dokumenti un to dati, cita grāmatvedības un nodokļu dati, kas mums jāvāc, jāapstrādā un jāglabā saskaņā ar likumiem un citiem tiesību aktiem.

Datu apstrādes tiesiskais pamats

Juridiskais pienākums un tiesību aktu prasības (VDAR 6. panta 1. punkta c) apakšpunkts):

  • grāmatvedība, nodokļi, citas publiskās saistības.

Mūsu leģitīmā interese uzglabāt grāmatvedības datus un ierakstus (VDAR 6. panta 1. punkta f) apakšpunkts). 

Datu apstrādes ilgums

Līdz 10 gadiem no grāmatvedības dokumentu, rēķinu u.c. datuma.

Uzņēmuma dokumentu uzglabāšanas, arhivēšanas un pārvaldības periodi tiek piemēroti un noteikti saskaņā ar spēkā esošajiem tiesību aktiem, ievērojot Latvijas Nacionālā arhīva apstiprinātā Vispārējo dokumentu uzglabāšanas periodu indeksa prasības un citus dokumentus un/vai ieteikumus.

Privātuma politikas 5. nodaļā ir norādīti gadījumi un apstākļi, kad šos personas datus var uzglabāt vai citādi apstrādāt ilgāku laiku.

3. NO KĀDIEM AVOTIEM MĒS IEGŪSTAM JŪSU  DATUS?

Dati tiek iegūti no Jums, kad Jūs mūsu Vietnē veicat mūsu piedāvāto preču vai pakalpojumu pasūtījumu, pasūtījuma apmaksu, sazināties ar mums (vai mēs ar Jums sazināmies) par jautājumiem, kas saistīti ar pasūtījumu un tā izpildi, kad vēršaties saistībā ar preču atgriešanu u.tml.

Papildus tam dati tiek ģenerēti pasūtījuma izpildes gaitā vai arī tiek iegūti no mūsu sadarbības partneriem, kuri mums palīdz izpildīt pasūtījumus (piemēram, informācija  no mūsu maksājumu pakalpojumu sniedzējiem par to, vai pasūtījums ir apmaksāts, informācija no mūsu piegādes pakalpojumu sniedzējiem par piegādes statusu). Papildus tam, gadījumā, ja izmantojat Stokker Finance pakalpojumu, mēs iegūstam Jūsu datu no sadarbība partneriem, tostarp no Kredītinformācijas biroja, lai izvērtētu Jūsu maksātspēju.

4. VAI MĒS NODODAM JŪSU DATUS CITIEM?

Mēs varam nodot Jūsu personas datus trešajām personām, lai nodrošinātu jūsu pieprasīto preču vai pakalpojumu saņemšanu. Šādā gadījumā nododam tikai ar tādus Jūsu personas datus, kuri ir nepieciešami, lai varētu pienācīgi izpildīt Jūsu pasūtījumu. Papildus tam mēs varam nodot Jūsu datus mūsu grupas uzņēmumu ietvaros, kā arī atbilstošajām iestādēm, lai aizsargātu mūsu likumiskās tiesības. 

Personas datu saņēmēji var būt:

  • mūsu grupas uzņēmumi;
  • jebkura līguma noslēgšanā, grozīšanā, izpildē un izpildē iesaistīta persona (kredītiestādes, maksājumu pakalpojumu sniedzēji, piegādes pakalpojumu sniedzēji);
  • tiesas, parādu piedziņas uzņēmumi, tiesu izpildītāji, juristi;
  • jauns kreditors, ja tiek cedēti un/vai nodoti prasījumi pret klientu, tostarp parādu piedziņas uzņēmumi;
  • citas trešās personas, attiecībā uz kurām mums var pastāvēt leģitīma interese nodot Jūsu personas datus.

Jūsu personas dati netiek nosūtīti uz valstīm  ārpus Eiropas Ekonomiskās zonas (EEZ).

5. CIK ILGI MĒS GALBĀJAM JŪSU PERSONAS DATUS

Jūsu personas dati tiek glabāti tik ilgi, cik nepieciešams, lai nodrošinātu personas datu apstrādes mērķu sasniegšanu. Datu glabāšanas termiņi atbilstoši konkrētiem datu apstrādes mērķiem ir detalizēti šīs Privātuma politikas 2.nodaļā.

Ilgāks personas datu glabāšanas termiņš nekā paredzēts Privātuma politikā ir iespējams tikai tad, ja:

  • pastāv pamatotas aizdomas par nelikumīgām darbībām, kuru dēļ notiek izmeklēšana;
  • Jūsu dati nepieciešami tam, lai pienācīgi varētu atrisināt strīdu, sūdzību;
  • ja dati nepieciešami mūsu Vietnes drošības nodrošināšanai, piemēram, novērojot aizdomīgas darbības;
  • ja pastāv citi īpaši tiesību aktos paredzēti pamatojumi, nosacījumi vai gadījumi.

6.  KĀDAS IR JŪSU  TIESĪBAS?

Jums kā datu subjektam saskaņā ar VDAR ir šādas tiesības:

  • pieprasīt piekļuvi saviem personas datiem un saņemt to kopijas;
  • pieprasīt labot vai ierobežot neprecīzus vai nepilnīgus personas datus;
  • pieprasīt pārmērīgu vai nelikumīgi apstrādātu personas datu dzēšanu vai ierobežošanu;
  • iebilst pret Jūsu  personas datu apstrādi; 
  • pieprasīt savu personas datu pārsūtīšanu strukturētā, mašīnlasāmā formātā;
  • jebkurā laikā atsaukt savu piekrišanu, ja datu apstrādes pamatā ir datu subjekta piekrišana. Datu subjekta piekrišanas atsaukšana neietekmē datu apstrādes likumību pirms piekrišanas atsaukšanas;
  • iesniegt sūdzību Latvijas Datu valsts inspekcijā (Elijas ielā 17, LV-1050 Rīga, Latvija, e-pasts: pasts@dvi.gov.lv), taču mēs iesakām vispirms sazināties ar mums, un mēs centīsimies kliedēt Jūsu  bažas.

7. KĀ MĒS NODROŠINĀM JŪSU PERSONAS DATU DROŠĪBU?

Mēs izmantojam pienācīgus organizatoriskus un tehniskus personas datu drošības pasākumus, tostarp aizsardzību pret neatļautu vai nelikumīgu datu apstrādi un nejaušu nozaudēšanu, iznīcināšanu vai bojāšanu. Šādi pasākumi ir izvēlēti, ņemot vērā riskus, kas var rasties Jūsu kā datu subjekta tiesībām un brīvībām.Mēs regulāri uzraugām savas sistēmas, lai konstatētu iespējamos pārkāpumus vai uzbrukumus, taču diemžēl nav iespējams garantēt pilnīgu tiešsaistē pārraidītās informācijas drošību. Paturot to prātā, Jūs pēc saviem ieskatiem un uzņemoties visus ar to saistītos riskus sniedzat mums informāciju, izmantojot interneta savienojumu.

8.  SAZINIETIES AR MUMS:

Datu pārzinis, kas apstrādā Jūsu personas datus, kas norādīti šajā Privātuma politikā, ir SIA "Stokker" , reģistrācijas numurs 40003226944, adrese: Rīga, Krasta iela 42, LV-1003.

Jūs varat sazināties par visiem jautājumiem, kas attiecas uz šo Privātuma politiku, datu apstrādi, ko veic Stokker, šādā veidā:

  • pa e-pastu: klients@stokker.com

Papildus tam mēs esam iecēluši amatā datu aizsardzības speciālistu, kurš ir atbildīgs par visiem jautājumiem saistībā ar šo politiku. Ja Jums rodas jautājumi par šo politiku, lūdzu, sazinieties ar datu aizsardzības speciālistu: Ilga Vaļko, e-pasta adrese: dpo@stokker.com.

​9. PRIVĀTUMA POLITIKAS SPĒKĀ ESAMĪBA UN TĀS IZMAIŅAS

Ja mēs grozām šo Privātuma politiku, mēs publicēsim tās atjaunināto versiju mūsu Vietnē un Lietotnē. Pēdējās izmaiņas Privātuma politikā izdarītas un ir spēkā no 2022. gada 26. jūlija

 

Sīkdatņu politika

Kas ir sīkdatnes?

Sīkdatnes ir mazas burtu un skaitļu datnes, kas tiek lejupielādētas un saglabātas jūsu datorā vai citā ierīcē (piemēram, mobilajā tālrunī, planšetdatorā), un saglabātas jūsu tīmekļa pārlūkā vietnes apmeklējuma laikā. Tās var izmantot, lai sekotu līdzi, kādas lapas vietnē apmeklējat, lai saglabātu jūsu ievadīto informāciju vai atcerētos jūsu izvēles, piemēram, valodas iestatījumus vietnes pārlūkošanas laikā. Sīkdatņu politika ir sagatavota, lai Jūs kā tīmekļa vietnes apmeklētājs iegūtu papildus ziņas par vietnē izmantotajām tehnoloģijām un to, kā Stokker tās izmanto.

Kādas sīkdatnes izmanto Stokker un kādi ir to lietošanas mērķi?

Sīkdatnes ir nepieciešamas, lai Jūs varētu ērtāk izmantot Stokker pakalpojumus, piemēram, ielogojoties savā Mans Stokker lietotāja profilā, kā arī lai mēs varētu iegūt informāciju par to, kā apmeklētāji izmanto tīmekļa vietni www.stokker.lv un lai mēs varētu uzlabot Jums piedāvātos pakalpojumus. Sīkdatnes tiek izmantotas arī ar nolūku sniegt jums pielāgotu informāciju par mūsu precēm un pakalpojumiem.

Mēs izmantojam sekojošu kategoriju sīkdatnes. Nepieciešamās sīkdatnes tiek izvietotas pēc noklusējuma, savukārt  analītiskās sīkdatnes un mārketinga sīkdatnes tiek izvietotas Jūsu piekrišanas gadījumā. Piekrītot kādai sīkdatņu kategorijai, jūs sniedzat piekrišanu visām šajā kategorijā ietilpstošajām sīkdatnēm. Jūs jebkurā brīdī varat mainīt savas izvēles un atteikties no sīkdatnēm.

Papildus tam sīkdatnes var klasificēt pēc glabāšanas ilguma, nošķirot sesijas sīkdatnes un pastāvīgās sīkdatnes. Sesijas sīkdatnes (jeb īslaicīgas sīkdatnes) tiek izdzēstas uzreiz, kad lietotājs aizver pārlūkprogrammu pēc piekļuves vietnes saturam. Sesijas sīkdatnes atceras, ko apmeklētājs izvēlējās iepriekšējā lappusē, lai izvairītos no atkārtotas informācijas ievades sesijas laikā. Banka SIA Stokker izmanto sesijas sīkdatnes, lai autentificētu lietotāju vietnē, nodrošinot vietnes apmeklētājam navigāciju. Savukārt pastāvīgās sīkdatnes tiek izmantotas, lai iegūtu jūsu navigācijas informāciju un apkopotu statistiku vietnes optimizācijas un pilnveidošanas nolūkos, kas tiek saglabātas jūsu ierīcē ierobežotu laika posmu. Sīkdatņu sarakstā ir norādīts katras sīkdatnes glabāšanas ilgums.

 

Vietnē izmantoto sīkdatņu saraksts

Nepieciešamās sīkdatnes 

Šīs sīkdatnes ir nepieciešamas, lai jūs varētu droši un brīvi pārlūkot vietni, veikt korektu mijiedarbību ar vietnes funkcijām, iegūt vēlamo informāciju un iesniegt pieteikumus. Tāpat šīs sīkdatnes ir nepieciešamas, lai varētu saglabātu jūsu izvēles saistībā ar vietnes lietošanu (valoda, sīkdatņu piekrišana, u.c). Bez šīm sīkdatnēm vietne nevar pilnvērtīgi funkcionēt, proti vietnes saturs var tikt nepareizi atainots vai var nedarboties vietnes funkcijas.

Nosaukums

Nolūks

Glabāšanas termiņš

_cf_bm

Šī sīkdatne  tiek izmantota, lai nošķirtu reālus lietotājus (cilvēkus) no automatizētiem rīkiem (botiem).

1 diena

_cfruid

Šis sīkdatne  ir daļa no pakalpojumiem, ko nodrošina Cloudflare — ietverot slodzes līdzsvarošanu, vietnes satura piegādi un apkalpošana tīmekļa vietņu operatoriem.

Sesija

_session:#

Kvalitatīvas sesija nodrošināšana.

1 diena

_zlcstore

Šis sīkdatne  ir nepieciešams, lai tīmekļa vietnē darbotos dzīvā čata funkcija.

Ilgtermiņa

AWSALBCORS

Tas tiek izmantots saistībā ar slodzes līdzsvarošanu, lai optimizētu lietotāja pieredzi.

6 diena

li_gc

Saglabā lietotāja sīkdatņu piekrišanas statusu pašreizējam domēnam.

2 gadi

test_cookie

Izmanto, lai pārbaudītu, vai lietotājs pārlūks atbalsta sīkdatņu izvietošanu.

1 diena

ZD-suid

Unikālais ID lietotāja sesijas identificēšanai

Ilgtermiņā

ZD-store

Reģistrē to, vai Zendesk dzīvā čata logs tiek atainots lietotajam apmeklējot vietni.

Ilgtermiņā

ci_sessions2018

Izmanto, lai pareizi parādītu vietnes saturu.

24 studas

CookieConsent.necessary  

Izmanto, lai noskaidrotu, kuras sīkdatnes  ir pieņemtas.

7 dienas

CookieConsent.statistics

Izmanto, lai izsekotu, kuras sīkdatnes  ir pieņemtas.

7 dienas

CookieConsent.others

Izmanto, lai izsekotu, kuras sīkdatnes  ir pieņemtas.

7 dienas

Analītiskās sīkdatnes:

Ļauj uzskaitīt apmeklējumu skaitu un avotus, lai mēs varētu izmērīt un uzlabot mūsu  vietnes darbību. Tās mums palīdz saprast, kuras lapas ir visiecienītākās un kuras tiek izmantotas visretāk, kā arī to, kā apmeklētāji pārvietojas tīmekļa vietnē. Ja atteiksieties no šo sīkdatņu izmantošanas, jūsu apmeklējums netiks iekļauts mūsu statistikā.

Nosaukums

Nolūks

Glabāšanas termiņš

Google Analytics

_ga

Izmanto, lai reģistrētu unikālu ID, kas tiek izmantots, lai ģenerētu statistikas datus par to, kā apmeklētājs izmanto vietni.

2 gadi

_ga_#

Izmanto Google Analytics, lai vāktu datus par to, cik reižu lietotājs ir apmeklējis vietni, kā arī pirmās un pēdējās vizītes datumi.

2 gadi

_gat

Izmanto Google Analytics, lai kontrolētu pieprasījumu skaitu.

1 minūte

_gid

Izmanto, lai ģenerētu statistikas datus par to, kā apmeklētājs izmanto vietni.

24 stunda

_hjAbsoluteSessionInProgress

Šī sīkdatne  tiek izmantota, lai uzzinātu, cik reizes vietni ir apmeklējuši dažādi apmeklētāji – tas ir darīts piešķirot apmeklētājam ID, lai apmeklētājs netiktu reģistrēts divreiz.

1 diena

_hjFirstSeen

Šī sīkdatne  tiek izmantota, lai noteiktu, vai apmeklētājs ir iepriekš apmeklējis vietni, vai arī tas ir jauns apmeklētājs.

1 diena

_hjIncludedInPageviewSample

Izmanto, lai noteiktu, vai tīmekļa vietnes datos un analītikā ir iekļauta lietotāja navigācija un mijiedarbība.

1 diena

_hjIncludedInSessionSample

Reģistrē datus par apmeklētāju uzvedību tīmekļa vietnē. Tas tiek izmantots, lai veiktu analīzi un vietnes optimizāciju.

1 diena

_hjSession_#

Apkopo statistiku par apmeklētāja apmeklējumiem tīmekļa vietnē, piemēram, apmeklējumu skaitu, vidēji pavadīto laiku vietnē, kuras lapas tikušas apmeklētas.

1 diena

_hjSessionUser_#

Apkopo statistiku par apmeklētāja apmeklējumiem tīmekļa vietnē, piemēram, apmeklējumu skaitu, vidēji pavadīto laiku vietnē.

1 diena

hjTLDTest

Reģistrē statistikas datus par lietotāju uzvedību vietnē.

Sesija

AnalyticsSyncHistory

Izmanto apvienojumā ar datu sinhronizāciju ar trešās puses analīzes pakalpojumu.

29 diena

collect

Izmanto datu sūtīšanai Google Analytics par apmeklētāja ierīci un uzvedību. Izseko apmeklētāju ierīces un mārketinga kanālus.

Sesija

ZD-buid

Unikāls ID, kas identificē lietotāju atkārtotus apmeklējumos.

Ilglaicīgs

Mārketinga sīkdatnes:

Tiek izmantotas, lai identificētu jums vēlamo saturu šajā tvietnē un sniegtu jums vispiemērotāko informāciju par mūsu produktiem un pakalpojumiem, uzlabotu mūsu satura pielāgošanu un paplašinātu jūsu darbību mūsu vietnē. Šīs sīkdatnes var tikt izmantotas mūsu reklāmas kampaņu vajadzībām trešo pušu tīmekļa vietnēs. Tādā gadījumā mēs arī varam saņemt informāciju par mūsu uzticamo partneru tīmekļa vietnēm, kurās jūs esat reaģējuši uz mūsu reklāmām. Ja atteiksieties no šo sīkdatņu izmantošanas, jums tiks piedāvātas vispārīgas un mazāk personalizētas reklāmas.

Nosaukums

Nolūks

Glabāšanas termiņš

_zlcmid

Saglabā lietotāja statusu visos vietnes pieprasījumos.

1 gads

_fbp

Izmanto Facebook, lai sniegtu reklāmas no trešo pušu pakalpojumu sniedzējiem.

90 dienas

_fbc

Šis sīkdatne tiek iestatīta tikai tad, ja lietotājs nokļūst mūsu tīmekļa vietnē, caur reklāmu un galamērķa URL satur klikšķa identifikatoru "fbclid".

90 dienas

_gcl_au

Izmanto Google AdSense, lai eksperimentētu ar reklāmu efektivitāti dažādās vietnēs.

90 dienas

ads/ga_audiences

Google AdWords izmanto, lai atkārtoti piesaistītu apmeklētājus, kuri, visticamāk, kļūs par klientiem, pamatojoties uz apmeklētāja uzvedību visās tīmekļa vietnēs.

Sesija

bcookie

Izmanto sociālā tīkla pakalpojums Linkedin, lai izsekotu iestrādāto pakalpojumu izmantošanu.

2 gadi

bscookie

Izmanto sociālā tīkla pakalpojums Linkedin, lai izsekotu iestrādāto pakalpojumu izmantošanu.

2 gadi

C

Izmanto, lai pārbaudītu, vai lietotāja ierīces atbalsta sīkdatnes.

30 dienas

IDE

Izmanto Google DoubleClick, lai ziņotu par lietotāja darbībām pēc skatīšanas google vai noklikšķināšanas vienā no reklāmdevēja reklāmām ar mērķi ir izmērīt reklāmas efektivitāti.

1 gads

Lang

Iestata LinkedIn, ja tīmekļa lapā ir iestrādāta iespēja “Sekot mums”

Sesija

Lidc

Izmanto sociālā tīkla pakalpojuma Linkedin, lai izsekotu iestrādāto pakalpojumu izmantošanu.

1 diena

pagead/1p-user-list/#

Izseko, ja lietotājs izrāda interesi par konkrētiem produktiem vairākās vietnēs un reģistrē to, kā lietotājs pārvietojas dažādās vietnēs. Tas tiek izmantots, lai novērtētu reklāmas centienus un noteiktu komisijas maksas starp dažādām vietnēm.

Sesija

tr

Izmanto Facebook, lai piedāvātu virkni reklāmas produktus, tostarp reāllaika solīšanu no trešās puses reklāmas pakalpojumu sniedzējiem.

Sesija

uid

Reģistrē unikālo lietotāja ID, kas atpazīst lietotāja pārlūku, apmeklējot tīmekļa vietnes. Mērķis ir optimizēt reklāmu atainošanu, pamatojoties uz lietotāja pārvietošanos un dažādu reklāmas pakalpojumu sniedzēju solīšanu reklāmas atainošanai lietotājiem.l

2 mēneši

UserMatchHistory

Nodrošina apmeklētāja aizsardzību, novēršot dažādu vietņu pieprasījumu viltošanu. Šī sīkdatne ir būtiska tīmekļa vietnes un apmeklētāja drošībai.

29 dienas

zte#

Saglabā Zopim dzīvā čata ID, kas čata sesijas laikā atpazīst ierīci starp apmeklējumiem.

Sesija

Informācija par personas doto piekrišanu sīkdatņu izvietošanai

Apmeklējot šo vietni, lietotājam tiek attēlots logs ar ziņojumu, ka vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Ja jūs izvēlaties opciju „Piekrītu”, jūs esat piekritis visu sīkdatņu izmantošanai, kas atrodas tīmekļa vietnē. Ja jūs izvēlaties opciju „Nepiekrītu”, tas nozīmē, ka tiks izmantotas tikai un vienīgi nepieciešamās sīkdatnes.  Ja jūs izvēlaties opciju „Pārvaldīt iestatījumus”, jums ir iespēja pašam izvēlēties, kuru sīkdatņu lietošanu jūs pieļaujat.

Piekrišanas atsaukšana

Jebkurā brīdī jūs varat mainīt to, kādas sīkdatnes ļaujat mums izmantot, vai arī varat atteikties no sīkdatņu izmantošanas, izvēloties šeit zemāk izvietoto opciju „Mainīt savu piekrišanu”. Jūs varat atteikties visām sīkdatnēm, izņemot nepieciešamās sīkdatnes.

Kontaktinformācija

Ja jums ir radies jautājums, jūs esiet aicināti sazināties ar Stokker, zvanot uz tālruņa numuru +371 25484474 vai rakstot uz e-pastu klients@stokker.com

 

Jūsu piekrišana attiecas uz tālāk norādīto domēnu: www.stokker.lv

Pašreizējais statuss: Tikai nepieciešamās sīkdatnes.

 
 
Stokker ir vadošais augstas kvalitātes instrumentu un tehnikas tirdzniecības un servisa pakalpojumu uzņēmums Baltijā.
 
  • Klientu atbalsta serviss Pi-Pk 8.00-17.00
 
 
 
 
Piesakies jaunumu saņemšanai e-pastā un uzzini pirmais par īpašajiem piedāvājumiem. Ikmēneša ziņas, ieteikumi un atgādinājumi tavā e-pastā
 
 
Vai Jūs zinājāt, ka 92 no 100 Stokker klientiem mūs ieteiktu saviem draugiem vai kolēģiem?
Ära vajuta
Mans Stokker
E-pasts
SmartID
Facebook/Google
Mainīt vai atjaunot paroli?

Pieslēgties ar SmartID

Ja lietojat Smart-ID "Basic" kontu, reģistrācija StokkerPRO Bonuss programmai nebūs iespējama. Nepieciešams izveidot pilno Smart-ID kontu, izmantojot e-ID karti vai bankas filiālē, lai veiktu personas identitātes apliecināšanu.

  • Ja esat Stokker klients, bet e-veikalu izmantojat pirmo reizi
  • izveidojat paroli , lai ienāktu sistēmā.

Vēl neesi Stokker klients? Ieskaties šeit un reģistrējies →Reģistrējies StokkerPRO un pelni ar pirkumiem.
SIA Stokker, izmanto sīkdatnes, lai sniegtu jums pielāgotu informāciju par precēm un pakalpojumiem, kā arī uzlabotu mūsu pakalpojumus un tīmekļa vietnes darbību. Ja piekrītat sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, nospiediet "Piekrītu". Ja vēlaties pārvaldīt savu izvēli, lūdzu, nospiediet “Pārvaldīt iestatījumus”. Ja vēlaties atteikties no sīkdatnēm, lūdzu, nospiediet “Nepiekrītu”.
Pārvaldīt iestatījumus
Nepiekrītu
Piekrītu